Pokud někdy uvidíte tuto červenou skvrnu po rozklepnutí vejce, tak byste si měli dát pozor.









Napadlo vás někdy tohle? Zamýšleli jste se nad tím někdy při vaření? Je obtížné najít někoho, kdo nikdy nejedl nebo nevařil z vajec. Kromě toho, že dobře chutnají, jsou zdravé a bohaté na množství složek potřebných pro náš organismus. Snad každý, kdo z nich pravidelně vaří, čas od času narazí na krvavou červenou skvrnu, o které mnozí nevědí, jestli je třeba ji vyhodit nebo ji můžeme klidně ponechat v jídle. Jaká je tedy odpověď?

Víte co to znamená?

Pojďte se s námi na to podívat. Červená skvrna ve vejci ,co to je ve skutečnosti a jak škodlivá je pro naše zdraví Mnoho lidí je přesvědčeno, že nejde o nic jiného než kuřecí zárodek. Odborníci však upozorňují, že to není pravda. S čím tedy máme co do činění? Je to vlastně sražená kuřecí krev. Zpravidla se objevuje na povrchu žloutku. Je to výsledek roztržení drobných cévek ve vaječníku nebo vejcovodu slepice, která snesla vajíčko. Pokračujte ve čtení v galerii.

Článek pokračuje v galerii

 

 

 

 

Komentářů

komentáře