Recept na nakládané zelí, který byl objeven po 114 letech zakopaný v zemi ve flašce od vína na Moravě!







Tohle je něco co byste si jistě měli všichni doma zkusit. Pokud tedy budete mít čas a chuť. Bojíme se, aby ten čas neměl každý, protože to vypadá, že se chystá další lockdown. Ale o tom asi jindy a jinde. Pojďte se na to podívat. Například nakládané okurky patří k pokladům české kuchyně, skvěle oživí každé jídlo a často představují to nejlepší řešení, když nás tak zvaně honí mlsná, ale my zároveň nevíme, na co přesně vlastně máme chuť. Pokud se je tedy právě teď chystáte nakládat, a udělat si tak zásoby na zimu, ještě počkejte, neboť okurky nejsou jedinou zeleninou, kterou lze naložit. My se dnes podíváme trochu jinam.

Kdo si dáte?

Kdo již máte hlad? Například velmi chutnou pochoutkou je i nakládané zelí, které vám nejen dodá velké množství vitamínů, ale na rozdíl od okurek ho nemusíte sterilizovat za vysoké teploty. My se dnes podíváme na to, jak vlastně vše jednoduše připravíte. Podívejte se na celý recept níže do naší galerie.

Článek pokračuje v galerii.

 

 

 

 

Komentářů

komentáře