Lékaři jsou naprosto v šoku. Tahle poměrně obyčejná potravina dokáže zabíjet buňky rakoviny už za pouhé 2 dny. O jakou jde?







Lze se opravdu takto „bránit“? Jak to lékaři vysvětlili? Při snaze o preventivní dodržování zdravého životního stylu, kdy se chceme vyhnout ideálně většině nebezpečných nemocí je velmi složité říci, co skutečně funguje. Existuje mnoho různých výzkumů, jejichž úkolem je objevení například potravin, které jsou účinné při boji proti nebezpečnému rakovinnému bujení. Rakovina tlustého střeva je dnes jednou z nejčastějších forem rakoviny u mužů a žen. A to je velký problém.

O jakou potravinu jde?

Pojďte se s námi na to podívat. Na základě zkušeností existují mnoho různých přírodních látek a relativně běžných potravin, které dokážou poměrně účinně pomoci v rámci prevence i ve chvílích, kdy je nemoc již v rozvoji. I přes velmi dobré výsledky alternativních léků, jako jsou právě některé potraviny, však většina lékařů stále stojí pouze za běžnými komerčními léky, které bohužel mají mnoho vedlejších účinků. Pokračujte ve čtení v galerii.

Článek pokračuje v galerii

zdroj: prosvet.cz

 

 

 

 

Komentářů

komentáře