Jak zabránit prskajícímu oleji při smažení? Zkuste tento trik.









Tak tohle se jistě bude hodit. Zahřátý olej nás někdy dokáže při vaření pěkně potrápit. Pokud se do něj dostane voda nebo vývar, případně pokud jsme před smažením pánev dostatečně nevysušili, začne prskat. Kromě toho, že poté není snadné umýt stěny, kachličky nebo sporák od oleje, může způsobit dokonce i popáleniny a případně nám zamezit přístup k pánvi. A problémů je několik.

Jak na to vyzrát?

Pojďte se s námi na to podívat. Jak tento nepříjemný problém odstraníte? Jedním z nejlogičtějších způsobů je najít nějaký jiný způsob úpravy pokrmů, například pečení. To je zároveň daleko zdravější, protože při smažení se používá velké množství oleje, který se do jídla vsákne. Bohužel není možné všechny pokrmy připravovat v troubě, a navíc je pečení časově náročnější. Pokračujte ve čtení v galerii níže.

Otevři galerii pro pokračování

 

 

 

 

Komentářů

komentáře